Avocat Marius-Catalin Predut

10 ani de avocatură

dedicaţi Victoriei

Suntem privilegiaţi şi recunoscători că am ajuns la această etapă temporală importantă, prin marcarea unei decade de activitate în avocatură.

Cei 10 ani nu au fost o aventură în domeniul juridic, ci, zi de zi, continuu, ne-am implicat serios şi am abordat riguros fiecare din miile de proiecte şi dosare în care Cabinetul a desfăşurat, independent, activităti de consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică atât persoanelor juridice, cât şi fizice. Pe lângă toate acestea, Cabinetul nostru a fost şi este implicat activ în activitatea de publicistică juridică şi legislativă (EuroAvocatura.ro lansat în anul 2007; participarea activă, în cadrul CSM, la implementarea Noului Cod civil în anul 2011; Portalul de dreptul muncii lansat în anul 2012; Codul muncii comentat apărut în anul 2016 şi multe altele).

Astfel, în ultimii 10 ani, MCP Cabinet de avocaţi s-a extins şi a evoluat pentru a răspunde nevoilor economice, administrative si manageriale în continuă schimbare. Prin echipa noastră de avocaţi am creat, dezvoltat şi perfecţionat linii de servicii juridice, de consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică specializată.

Toate acestea au poziţionat şi menţin MCP Cabinet de avocaţi în topul caselor de avocatură specializate în domeniul relaţiilor de muncă şi comerciale.

Mulţumesc tuturor clienţilor noştri pentru încrederea acordată în colaborările si proiectele încredinţate. Ne străduim să avansăm, să continuăm să sprijinim afacerile, eficenţa si bunul mers al relaţiilor de muncă şi comerciale în următorul deceniu şi după aceea. Avocat titular fondator Marius-Cătălin Preduţ.

Recomand cu încredere şi ca experţi în Dreptul Muncii, o ramură din ce în ce mai importantă de care companiile trebuie să ţină cont şi să fie mereu la curent cu schimbările legislative. Andreea S., Business Unit Manager. Sursa Linkedin.

Colaborez cu acest birou de avocatură de ceva vreme. O descriere completă şi succintă ar fi: respect şi profesionalism. Recomand cu încredere. Eugen K., Film Editor. Sursa Linkedin.

Relaţia de colaborare cu dl. avocat Preduţ este una caracterizată de profesionalism si eficienţă, promptitudine şi seriozitate. Speţele prezentate pe site-ul cabinetului ori pe reţelele de socializare, Codul muncii comentat de dl. avocat, etc. îmi asigură suportul necesar în activitatea de administrare resurse umane. Elena N., Specialist resurse umane. Sursa Linkedin.